+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion U Kubesa - Adults only Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 37 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    99%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Jarmila

dospělý pár, 12.7.2018

Prievidza Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvelá poloha v bočnej uličke hneď pri hlavnom námestí, usmiate a šikovné recepčné. Izba aj kúpeľňa sú priestranné, čisto vyupratované. Kuchynka je užitočná hoci len na uvarenie čaju a pre tanieriky na oriešky. Zariadenie je kvalitné, na posteliach sú výborné matrace. TV a internet plne funkčné.

  • Zvláštne vyriešené úložné priestory, iba vešiaky bez police alebo skrinky. Málo prirodzeného svetla, to však je vyriešené premysleným osvetlením.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

jednotlivec, 3.7.2018

Kralupy nad Vltavou Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eliška Zachariášová

jednotlivec, 29.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslav

jednotlivec, 21.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 11.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Nefunkční kuchyňský kout (nefunguje vařič, varná konvice na vyžádání)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • V centre mesta, kvalita a cena, pekné a čisté ubytovanie.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čistota,ochota personálu,pokoje klimatizované

  • Jen snad podlahy ze třetího patra,je slyšet vše i sousedy,kde je sádrokarton,ale i tak za nás super, rádi se opět vrátíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta

jednotlivec, 20.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Několikrát za rok bydlím v ČR v hotelech nebo penzionech, vždy !! je v ceně pobytu započítána snídaně, ve větších městech pravidelně. 150 Kč za průměrnou snídani je příliš. Celkově jsem spokojena byla. S pozdravem PhDr. Vlasta Roušalová České Budějovicše

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 13.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dana

rodina se staršími dětmi, 6.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vrzající podlaha.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

mladý pár, 6.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ludmila

skupina přátel, 6.5.2018

Milovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Styl a celkový ráz hotelu působí velmi příjemně.

  • Jediné, co nám chybělo byla ranní káva. Vedlejší cukrárna, kde bylo možné si dát i snídani, otevírá v 8:00 , což jsme nemohli z časových důvodů využít.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radomil Petřík

skupina přátel, 1.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Snídaně velmi špatné!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

dospělý pár, 31.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 14.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.12.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobry den,libila se mi tam cistota a prijemny personal .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka

jednotlivec, 8.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Radmila Zientková

dospělý pár, 24.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše super....těšíme se příště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10