+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion U Kubesa - Adults only Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 28 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    99%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    95%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 11.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Nefunkční kuchyňský kout (nefunguje vařič, varná konvice na vyžádání)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • V centre mesta, kvalita a cena, pekné a čisté ubytovanie.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čistota,ochota personálu,pokoje klimatizované

  • Jen snad podlahy ze třetího patra,je slyšet vše i sousedy,kde je sádrokarton,ale i tak za nás super, rádi se opět vrátíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta

jednotlivec, 20.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Několikrát za rok bydlím v ČR v hotelech nebo penzionech, vždy !! je v ceně pobytu započítána snídaně, ve větších městech pravidelně. 150 Kč za průměrnou snídani je příliš. Celkově jsem spokojena byla. S pozdravem PhDr. Vlasta Roušalová České Budějovicše

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radomil Petřík

skupina přátel, 1.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Snídaně velmi špatné!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

dospělý pár, 31.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 14.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.12.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobry den,libila se mi tam cistota a prijemny personal .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka

jednotlivec, 8.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Radmila Zientková

dospělý pár, 24.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše super....těšíme se příště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renáta

dospělý pár, 1.9.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • koutek pro kuřáky

  • platba předem

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jaroslav

dospělý pár, 28.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 27.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pekny moderne vybaveny apartman v centru mesta. Jedine co chybelo je alespon maly stolek se zidlemi v kuchynskem koutku, jinak vse velmi uspokojici.

  • Vrzajici podlahy, jak na pokojich tak na chodbe. Kdo se rano vzbudi prvni nechtene tak vzbudi cele patro.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bronislav

dospělý pár, 24.7.2017

Kroměříž Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Všetko okrem nefunkčnej klímy

  • Nefunkčná klíma v podkroví, ktorá len hučala. Upozornili sme na to na začiatku pobytu, do konca pobytu sa nič nezmenilo. Takmer permanentných 29 stupňov v izbe bolo na mňa, ľadového medveďa, priveľa. Spŕchli mi chlpy, hlavne na hlave. Ináč super.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ano prijemny pobyt .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Václav

mladý pár, 7.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Hruškovi

dospělý pár, 25.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Na pokoji chybí stolky. Není si kam odložit šálek nebo talíř. U pracovního stolu je pouze 1 zásuvka a v ní je zapnuta lampa. Jinak nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Stylové prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

rodina se staršími dětmi, 8.5.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Poloha hotelu, krásný interiér.

  • Tvrdé pečivo v kuchyňské lince, zřejmě od předchozího návštěvníka. Špatně umytý sprchový kout. Nefunkční varná deska.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8